Apart from the one on my wall that is! (See previous post)
Kisschasy @ Palace Theatre, Melbourne.
My photo gallery is now online:
http://bit.ly/1koH1qJ via theAUreview.com
Let me know what you think … which room would you like to play in?!
Never knew much about KADAVAR until last year’s CherryFest … they easily became one of my faves!
And today, via Riot! Entertainment, this press release …
KADAVAR: official lyric video on ‘Eye Of The Storm‘ revealed!
German Classic Rock band KADAVAR are set to release their first ever live record called ‘Live In Antwerp’ as well as the ‘Abra Kadavar Special Edition’ on June 6th 2014 via Nuclear Blast. Now the Berlin-based trio has revealed the lyric video on the track ‘Eye Of The Storm’ on the Nuclear Blast YouTube channel.
Check out this psychedelic trip of a clip at the following link:
The 2CD set called ‘Abra Kadavar Special Edition’ will include the full tracklist of last year’s success album ‘Abra Kadavar’ plus a bonus track, as well as a full live set recorded in Antwerp. ‘Live In Antwerp’’ comes as a separate 2LP set and also features the full live concert recorded in 2013.
Wonder which band will be my new favourite after this week’s Cherry Rock?!
The final line-up and playing times for (please don’t let it be) the final CherryRock in AC/DC Lane…
BE THERE! You know you want to …
AC/DC Lane Stage Cherry Stage
Meat Puppets (USA): 8.05pm – 9.20pm (75 mins)
Chris Russell’s Chicken Walk: 7.20pm – 8.05pm (45 mins)
Brant Bjork (USA): 6.20pm – 7.20pm (60 mins)
Child: 5.40pm – 6.20pm (40 mins)
King of the North: 4.55pm – 5.40pm (45 mins)
Drunk Mums: 4.15pm – 4.55pm (40 mins)
Redcoats: 3.35pm – 4.15pm (40 mins)
High Tension: 3pm – 3.35pm (35 mins)
Beastwars (NZ): 2.20pm – 3pm (40 mins)
Don Fernando: 1.40pm – 2.20pm (30 mins)
Bitter Sweet Kicks: 1.10pm – 1.40pm (30 mins)
Powerline Sneakers: 12.40pm – 1.10pm (30 mins)
The Harlots: 12.10pm – 12.40pm (30 mins)
In the Cherry Bar …
DJ Mermaid: 9.30pm – 3am
CherryRock014 – Melbourne
Sunday 25 May. 12noon – 9.30pm, 2 stages, no clashes
After 8 magnificent beer-drenched years, this will be the last CherryRock Festival of its kind in AC/DC Lane. Not to be missed!
Tix $74 from http://www.cherrybar.com.au
MELBOURNE TURNS GREEN FOR WICKEDTonight Melbourne Town Hall was bathed in emerald green light to celebrate the arrival of the Broadway musical WICKED as part of the 10th Anniversary Tour.Reg Livermore appeared in costume as the Wizard for the very first time and was joined by two ensemble cast members in full costume and the Lord Mayor Robert Doyle.
Reg Livermore did the honours and pushed the plunger which bathed the Melbourne Town Hall in green light, the colour of the Emerald City.My wardrobe consists of mostly red, and different shades of black, so I had to accessorise fast – a vintage green necklace did the trick! (will upload photo shortly)Our Lord Mayor made the effort with his green socks.
Much of the local Melbourne area around the Regent Theatre, where WICKED commences its season on Wednesday May 7, will also be “greenified” including the Regent Theatre, the Forum Theatre, Manchester Unity Building, the Sofitel on Collins and the Collins Street trees.
This 10th Anniversary tour of “one of the most successful shows in Broadway history” (The New York Times) stars Lucy Durack as Glinda and Jemma Rix as Elphaba, both reprising the roles which shot them to stardom during the original Australian tour.Joining the WICKED Company in his first musical theatre leading role is Steve Danielsen as Fiyero, while doyenne of stage and screen, Maggie Kirkpatrick returns as Madame Morrible and the legendary Reg Livermore will play the Wizard.The role of Nessarose is played by newcomer Emily Cascarino, while Edward Grey plays Boq and Nathan Carter performs as Dr Dillamond.Broadway’s #1 show for an unprecedented ten consecutive years, WICKED has been declared “A Cultural Phenomenon” by Variety and “The Best Musical of the Decade” by Entertainment Weekly.DON’T MISS IT!!!Details about Wicked! The Musical:Venue Regent Theatre, MelbournePreviews 7-9 May, 2014Season From 10 May, 2014Performance Times Wed–Sat 8.00pm, Wed 1.00pm, Sat 2.00pm, Sun 1.00pm and 6.30pmBookings ticketmaster.com.au or 1300 111 011